Online Coaching (analisa data)

Program online coaching untuk empunya blog. Program ini akan dijalankan melalui medium online sahaja. 

Apa yang anda akan pelajari dalam online coaching ini?

 1. Analisa data menggunakan Google Analytics
  • Sekiranya blog anda belum memasang Google Analytics, proses untuk memasang dan konfigurasi Google Analytics akan diajar dalam sesi coaching ini. 
  • Sekiranya blog anda telah dipasang Google Analytics, kita akan mempelajari bagaimana untuk menganalisa data dalam blog anda. Ini adalah penting untuk mengetahui sama ada ada perkara yang boleh diperbaiki dalam blog anda.
 2. Mengenalpasti tambah baikan yang boleh dilakukan dalam blog anda
  • Selepas analisa data anda telah dibuat, proses optimasi dan cadangan tambah baikan akan diberikan. Ini akan berkaitan dengan bounce rate, average pages per visit dan banyak lagi data dalam Google Analytics yang akan dikenalpasti.
 3. Bagaimana meningkatkan prestasi blog sedia ada
  • Selesai mengenalpasti tambah baikan dan data dalam blog anda, strategi untuk meningkatkan blog anda akan diberikan dalam group online coaching yang akan diwujudkan kepada semua peserta.

Bagaimana Online Coaching ini akan diuruskan?

Online coaching ini akan diadakan menggunakan platform digital. Super group dalam telegram akan digunakan untuk tujuan perbincangan. Ada bahan-bahan dalam bentuk penulisan, gambar dan kemungkinan video akan diberikan sebagai sumber rujukan.

Sebarang pertanyaan, soalan dan perkara berkaitan akan dibuat dalam super group telegram. Kenapa telegram? Untuk memudahkan pengurusan daripada pihak kami.

Siapa yang perlu sertai online coaching ini?

Andai anda merupakan seorang blogger dan telah menulis lebih 20 artikel. Anda adalah insan yang sesuai untuk hadiri online coaching ini.

Ini bukan kelas belajar bagaimana untuk menulis blog, tetapi bagaimana untuk menambah baik prestasi blog sedia ada. 

Soalan berkaitan blog akan tetap dijawab mengikut kesesuaian, cuma fokus utama adalah bagaimana untuk menguruskan prestasi blog anda dan meningkatkan ke tahap yang lebih baik.

Andai anda mempunyai laman web juga, anda sesuai untuk hadiri coaching ini untuk mempelajari bagaimana analisa data boleh dibuat dengan laman anda.

Sudahkan anda bersedia? Berikut adalah pakej yang ditawarkan.

Untuk program ini, ada dua jenis pakej yang ditawarkan.

Pakej A

Anda akan menjadi peserta online coaching ini dan layak untuk menyertai semua kelas yang akan dijalankan. Sebarang pertanyaan akan diuruskan dalam super group telegram yang akan diwujudkan.

Pakej B

Untuk pakej B, anda akan menerima sesi online coaching sepertimana dalam pakej A dan tambahan untuk pakej B, anda akan menerima review penuh daripada kami untuk 1 blog anda. Jika anda mempunyai lebih daripada satu blog untuk di review, sila hubungi kami selepas membuat tempahan untuk mendapatkan sebut harga tambahan.

Sila gunakan ruangan di bawah untuk membuat tempahan

Billing details

Butiran Bayaran

(sekiranya membuat bayaran manual) Sila buat bayaran ke dalam akaun berikut:
Nama Penerima : Eizil Network & IT Solutions
Maybank : 553131002365
CIMB : 8601795661

Drag file here or click to upload

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
 • Sila buat bayaran ke akaun bank kami, kemudian masukkan nombor invoice dalam pembayaran anda.