Tingkatkan Jualan 5X Ganda!

BISNES INI TINGKATKAN JUALAN 5X GANDA DALAM MASA KURANG 2 BULAN

Ini kisah Tuan Rizal.

Kejap lagi anda akan tengok macam mana masalah Tuan Rizal boleh bawa untung kepada bisnes anda…

Hai!

Saya Eizil, kali ini nak kongsi bukan kisah peribadi saya, tetapi bagaimana rakan saya ini membantu meningkatkan jualan client beliau, Tuan Rizal.

Selalunya, beliau buat kerja menyelesaikan masalah pemilik bisnes yang jadi klien beliau. Mereka datang jumpa dan bawa masalah, kemudian tugas beliau untuk tolong selesaikan.

√ Kadang rasa macam kaunselor.
√ Kadang rasa macam tok bomoh.
√ Salah seorang klien beliau ialah Tuan Rizal…

BISNES BARU DIBUKA SEMULA

Bisnes Tuan Rizal ditutup sementara untuk renovasi.

Apabila dibuka semula, jualan menjunam teruk. Tak macam sebelum tutup.

Lokasi mungkin ramai yang tak lalu. Jadi pelanggan baru kurang. Pelanggan lama pun tak tahu bisnes sudah buka semula.

Jadi…

Kami design strategi baru untuk tingkatkan jualan — menggunakan TEKNIK OLD SCHOOL yang ramai orang ingat sudah tidak berkesan.

Fast forward kurang 2 bulan

 √ Jualan harian naik 5X ganda

 √ Pelanggan lama mula datang semula

 √ Pelanggan baru pun mula datang

 √ Pelanggan baru datang SANGGUP DATANG JAUH walaupun ada bisnes lain yang lebih dekat dengan mereka — masalah jarak & lokasi bukan lagi isu besar

 √ Pelanggan baru dan lama datang LEBIH KERAP & berbelanja LEBIH BESAR

APA STRATEGI YANG DIGUNAPAKAI SAMPAI BOLEH NAIKKAN JUALAN 5X GANDA?

Ini satu fakta mengejutkan…

Kalau saya bagitahu terus, anda akan RUGI!

Kenapa rugi pulak?

Sebab ramai orang mencari teknik-teknik hebat. Bila dengar teknik old school yang macam bodoh & cikai ni, terus rasa macam, “Ini je ke?”

Lepas tu tak buat!

SEBAB ITU PANDUAN #OLDSCHOOL5X INI DIHASILKAN…

Supaya intipati penting boleh sampaikan dalam bentuk yang anda boleh terima & boleh praktikkan segera!

Tengok ye…

Saya bukan sekadar nak jual panduan.

Kalau sekadar jual, saya bukak je jualan, lepas tu saya bagi. Anda buat atau tak, saya tak ambil pusing.

NO NO NO NO NO!

Saya tak boleh hidup macam tu.

Jadi…

1. Bagi saya masa untuk hasilkan panduan ini dalam bentuk yang anda boleh faham & buat.

2. Anda daftar waiting list supaya tidak terlepas pembukaan panduan ini nanti.

3. Lepas anda join waiting list & sementara anda tunggu pembukaan, saya akan share beberapa poin penting tentang strategi ini supaya anda lebih bersedia untuk buat dalam bisnes anda nanti!

DAN DITAMBAH DENGAN BONUS-BONUS INI…

BONUS 1: SPENDING BOOSTER

 Strategi tingkatkan jumlah pembelian pelanggan yang sudah sedia membeli

 Supaya anda boleh gandakan AOV (average order value — nilai pembelian purata) setiap pelanggan

 Strategi mudah ini untuk maksimakan nilai bisnes dengan jumlah kos yang paling minima

BONUS 2: CONNECTION BOOSTER

 Strategi bina hubungan dengan pelanggan yang sudah pernah membeli

 Supaya bisnes tidak hanya berharap pada nasib dalam mengharapkan jualan

 Ini strategi marketing kos rendah untuk pastikan jualan berterusan walaupun ada sesuatu yang buruk berlaku kepada marketing platform atau kepada bisnes kita

BONUS 3: ONLINE BOOSTER

 Cara untuk adaptasi case study #OLDSCHOOL5X bagi bisnes online

 Juga strategi marketing online untuk bisnes offline

 Contoh-contoh & template untuk bisnes offline & online gabungkan strategi #OLDSCHOOL5X

BONUS 4: TEKNIK EVERGREEN SOCIAL MEDIA

Cara untuk membina perhubungan dan menjual dengan lebih mudah dalam dunia media sosial.

Panduan beserta contoh bagaimana untuk menguruskan media sosial anda tidak kita apa platform yang anda pilih.

BERAPA HARGA PANDUAN INI?

Tuan Rizal berjaya tingkatkan jualan bisnes beliau dari kurang RM10,000 sehari kepada RM50,000 sehari.

Jualan sebulan melebihi RM1.2 juta sebulan.

Bukan itu saja, case study awal Tuan Rizal ini juga telah digunakan oleh ramai pemilik bisnes lain.

Mereka juga berjaya naikkan jualan mereka. Dalam waiting list saya akan kongsi kisah mereka.

Di tangan orang bisnes yang betul serius (dan buat!)….

Panduan ini bernilai tinggi.

Tuan Rizal bayar RM6,900 untuk 3 bulan consultation (harga tahun 2017). Dan beliau rasa berbaloi! Punyalah suka sampaikan buka company baru dan masukkan saya dalam board of directors!

Harga panduan ini untuk anda (termasuk semua BONUS) hanyalah..

RM150 SAHAJA!

PEMBUKAAN PENDAFTARAN HANYA UNTUK MASA TERHAD SAHAJA

Nilai panduan ini tinggi. 

Saya hanya buka dengan harga serendah RM150 ini untuk masa terhad sahaja. 

Kalau anda lambat, tinggal!

Terus buat belian di pautan berikut »

https://go.eizil.com/5xGandaJualan

https://go.eizil.com/5xGandaJualan

Daftar waiting list supaya tidak ketinggalan.  Masukkan maklumat yang tepat supaya tidak terlepas pengumuman.

Kami benci spam, anda hanya akan menerima makluman dan info berkaitan sahaja