Cybermonday

CyberMonday Sales!

Tawaran masa terhad pakej web development untuk kegunaan peribadi ataupun kegunaan syarikat. 

Sempena cyber monday yang akan kunjung tiba, kami ingin menawarkan pakej perkhidmatan membina laman web dengan harga runtuh.

Anda akan mendapat perkhidmatan daripada developer yang berpengalaman lebih 15 tahun!

Harga yang ditawarkan cukup berpatutan dan anda akan mendapat laman web yang berkualiti dan mempunyai prestasi yang baik.

Tawaran akan tamat dalam tempoh

Bonus sempena cybermonday, anda akan menerima siri ebook mengenai pengurusan blog dan strategi bagaimana mendapatkan jualan menggunakan laman web. 

Blog.Pemasaran.&.

Siri ebook mengenai pemasaran blog dan pengurusan aritkel. Bagaimana anda boleh menjimatkan kos pemasaran hanya dengan menggunakan artikel dalam laman. Strategi ini akan membolehkan anda merancang perjalanan laman sesawang untuk tahun 2020 dengan lebih berkesan.

Teknik evergreen menjual di media sosial

Ebook ini adalah perkongsian bagaimana teknik evergreen ini boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja yang berminat untuk membuat jualan di media sosial tanpa mengeluarkan kos wang ringgit yang banyak.

Tawaran akan tamat dalam tempoh

Penafian: tawaran ini hanya sah untuk tempoh terhad, jumlah slot untuk pakej juga mempunyai limitasi. Sekiranya jumlah slot telah dipenuhi, harga akan kembali kepada harga asal atau tempahan akan ditutup sementara waktu. 

Harga pakej tidak termasuk kos untuk pendaftaran domain dan hosting (kecuali pakej wp corporate). 

Sila rebut peluang ini secepat mungkin. Sebarang logo yang digunakan dalam halaman ini adalah dimiliki oleh pemilik asal logo tersebut masing-masing.